Förra året introducerades minifestivalen Malmö & Beyond och förra månaden stod det klart att det blir en upplaga även denna sommar. Med en helt klart intressant lineup.

Den 15 juni 2024 kommer Folkets Park i Malmö återigen att komma till liv av foodtrucks, barer, graffitti, konst, DJ:s och skateboardramper och kanske framför allt livemusik från några av hiphop- och reggaemusikens allra hetaste namn.

En som bokats till festivalen är Gang Starr-ikonen DJ Premier, som är aktuell med den första singeln från ett kommande album tillsammans med Nas. Till festivalen har även det Londonbaserade åttamannabandet KOKOROKO, som gjort sig kända för sin fusion av framförallt jazz och afrobeat, bokats. Lägg därtill svenska namn som Timbuktu & Masaka TrioCleoAylaJosef Slunge och Marcus Price.

Läs mer om festivalen här och köp biljetter till halva priset via DENNA LÄNK (rabatten dras automatiskt av i kassan)

TÄVLING

Nu kan Kingsize i samband med arrangören Luger tävla ut biljetter till festivalen. Fyra vinnare får chansen att ta med en vän till Malmö för att se några av de ovannämnda namnen uppträda live. Följ stegen nedan för att delta:

  1. Gilla tävlingsinlägget på Instagram eller Facebook.
  2. Tagga en vän du vill ta med dig på festivalen, i kommentarsfältet.
  3. Svara på en enkel tävlingsfråga och registrera dina uppgifter här!

OBS! Alla stegen behöver fullföljas för att vara med i tävlingen. Vinnare utses den 29 maj kl 10.00.

FRÅGA: Vilket skandinaviskt land angränsar till Malmö?