Den 4 mars kommer de kritikerrosade komedilegenderna till Cirkus i Stockholm för en exklusiv show i Sverige.

Med sina stand-ups, album och filmer har den Grammy Award-vinnande komikerduon roat publik och fans sedan 70-talet med sin originella form av komedi. Biljetter släpps i morgon, fredag den 15 december.

Med en drömlik karriär under och 70- och 80-talet definierade Richard “Cheech” Marin och Tommy Chong en era med hippies och fri kärlek genom sina underhållande och satiriska komedirutiner och filmer. Tillsammans representerar de en livsstil. Duons fenomenala framgång har slagit flera försäljningsrekord med nio hyllade komedialbum, åtta succéfilmer och flera Grammy-nomineringar.

När duon 2008 åkte ut på turné i USA var det första gången de uppträdde på 25 år. De genomförde fler än 100 föreställningar och blev snabbt en av de mest eftertraktade showerna under 2008 och 2009.

Nu har du chansen att vinna två biljetter till föreställningen på Cirkus, maila in svaret på frågan till info@kingsizemagazine,se. Glöm inte ditt fullständiga namn och adress!

Fråga:

Vad heter Cheech & Chongs första film?

Biljetter
Cirkus: Biljetterna kostar 395-495 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.