5e78b0917f33f434794a1c02
cheech-chong-europe-2012-SL
Cheech & Chong ställer in föreställning i Stockholm


Live Nation meddelar att komedi-legenderna inte kommer till Sverige.

 

 

UPDATE:

CHEECH & CHONG STÄLLER IN SIN FÖRESTÄLLNING PÅ CIRKUS

Den 4 mars skulle Cheech & Chong ha uppträtt med sin show “Light Up Europe” på Cirkus i Stockholm. Av logistiska skäl tvingas nu komikerduon att ställa in sitt Sverigebesök.

Biljetter återlöses på respektive inköpsställe. Sista dag för återlösen är 27 mars.

 

 

– – – – – –

 

 

Den 4 mars kommer de amerikanska komedilegenderna Cheech Marin och Tommy Chong till Cirkus i Stockholm. Med sina stand-ups, album och filmer har den Grammy Award-vinnande komikerduon roat publik och fans sedan 70-talet med sin originella form av komedi. Biljetter släpps på fredag den 15 december.

 

 

Med en drömlik karriär under och 70- och 80-talet definierade Richard “Cheech” Marin och Tommy Chong en era med hippies och fri kärlek genom sina underhållande och satiriska komedirutiner och filmer. Tillsammans representerar de en livsstil. Duons fenomenala framgång har slagit flera försäljningsrekord med nio hyllade komedialbum, åtta succéfilmer och flera Grammy-nomineringar.

 

 

När duon 2008 åkte ut på turné i USA var det första gången de uppträdde på 25 år. De genomförde fler än 100 föreställningar och blev snabbt en av de mest eftertraktade showerna under 2008 och 2009.

 

 

Den 4 mars kommer de kritikerrosade komedilegenderna till Cirkus i Stockholm för en exklusiv show i Sverige.

 

 

Biljetter
Cirkus: Biljetterna kostar 395-495 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL