Avslutad – Vinn biljetter till Champions League-matchen Malmö FF – Shakhtar Donetsk


Kingsize i samarbete med Heineken kan nu bjuda på fotboll i världsklass!

 

Ett stort grattis till Mathias Thunell som får två biljetter till matchen!

 

Malmö FF blev förra hösten första svenska lag på fjorton (!) år klara för Champions Leagues gruppspel och som att det inte räckte kvalificerade sig laget även till årets slutspel där man redan hunnit med att möta giganter som Paris St Germain och Real Madrid. Trots att MFF ännu inte plockat några poäng i gruppspelet denna höst så håller man fanan högt och tar sig denna onsdag an vad som på pappret kan vara enklare motstånd i form av Shakhtar Donetsk.

 

Kingsize i samarbete med Heineken kan nu tävla ut 2 st biljetter till Malmö FF – Shakhtar Donetsk på Swedbank Arena onsdag 21:a oktober. OBS! Biljetterna hämtas i Malmö och resa/logi ingår ej i vinst.

 

 

 

TÄVLING

 

 

Följ två (2 st) enkla steg för att vinna två (2 st) biljetter till Champions League-matchen mellan Malmö FF och Shaktar Donetsk, i Malmö den 21:a oktober!

 

 

 

1. Gilla/like nyheten + tagga den Facebook-vän du vill ta med dig på giget, i kommentarsfältet nedan via ditt Facebook-konto, på denna nyhet på Kingsizemagazine.se nedan , INTE i Facebook-gruppen.

 

2. Emaila in svaret på tävlingsfrågan nedan till info@kingsizemagazine.se och skriv “Malmö FF” i ämnesraden. Glöm inte att bifoga ditt för- och efternamn, ålder, telefonnummer samt postadress.

 

 

Fråga: På vilken arena kommer finalen av Champions League 2015/2016 att spelas nästa år?

 

 

 

OBS! Dessa tre steg måste genomföras för att delta. Biljetterna hämtas i Malmö och resa/logi ingår ej i vinst. Vinnaren presenteras på tisdag 20:e oktober klockan 15:00! Lycka till!

 

 

mff-shaktar-S

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL