Uppträder live i samband med Kingsizegalan den 27:e februari på Annexet i Stockholm.

Den 20:e januari, lämnade Joey Bada$$ tonåren bakom sig och fyllde 20 år. Lägligt nog passade han också på att samma dag släppa sitt eftertraktade debutalbum ”B4.DA.$$” (uttalas ”Before Da Money”). Det är ett album som redan innan sitt släpp talats om som en ”gamechanger” i genren. Skivan har skapats tillsammans med stora namn som DJ Premier, Action Bronson, Hit-Boy och givetvis kollegor från Joeys Brooklynbaserade crew. Det var 2012 som Joey Bada$$ först drog blickarna till sig med sitt första mixtape, ”1999”, som genererade flera utmärkelser och hyllningar. Han utsågs bland annat till ”Rookie Of The Year” på BET Hip Hop Awards och fick fina vitsord från Rolling Stone, Billboard, MTV och hiphopikonen Jay-Z. Efter två hyllade mixtapesläpp stod Joey Bada$$ på Way Out Wests scen i somras vilket innebar hans första Sverigebesök. Så sent som i december förra året skulle han ha spelat i Stockholm, men tvingades tyvärr ställa in hela Europaturnén på grund av ett dödsfall i hans närhet.

Med stor hype och debutalbumet i ryggen är han äntligen på väg tillbaka till Sverige och Stockholm för att bjuda på en hel konsert som en avslutande del av Kingsizegalan 2015.

Biljetter till gala och konsert finns ute nu via Livenation.se.

Biljetterna finns ute nu och kostar 460 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se / AXS-ombud, AXS.com samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.

TÄVLING

Kingsize i samarbete med Sony Music kan nu tävla ut Joey Bada$$ debutalbum “B4.DA.$$” på vinyl. Vinnare dras 25/2.

Följ två enkla steg för att delta:

1. Kommentera nyheten via ditt Facebook-konto och ange din favoritlåt av Joey Bada$$, på denna nyhet på Kingsizemagazine.se nedan , INTE i Facebook-gruppen
2. Maila in svaret på tävlingsfrågan nedan till info@kingsizemagazine.se och skriv “Joey Badass vinyl” i ämnesraden. Glöm inte att bifoga ditt för- och efternamn, telefonnummer och postadress.

Fråga:
Vad heter det artistkollektiv som Joey Bada$$ ingår i, där även exempelvis CJ Fly och Kirk Knight figurerar?

Maila in svaret på tävlingsfrågan nedan till info@kingsizemagazine.se och skriv “Joey Badass vinyl” i ämnesraden. Glöm inte att bifoga ditt för- och efternamn, telefonnummer och postadress.

joey-badass-2015-L

KINGSIZEGALAN 2015

Fredag 27:e februari
Annexet (Globen), Stockholm
Dörrarna öppnar 18.00

Åldersgräns: 13 år (separata barer för 18+)

Live under galan:
Ken Ring med Keya & TNT (Masa Music)
LöstFolk med Dani M
Beldina
Lokal & Green Line Army
Kalle Gracias & Griljonären med Gonza-Ra

Näääk & Nimo

Yarah Bravo

Kumba, Allyawan & Gee Dixon

+ PRISUTDELNING
till ett antal av Sveriges främsta artister i ett tjugotal kategorier (Årets Album, Årets Grupp, Årets Video m.m.)

Galan leds av Behrang Miri och kvällen ramas in av DJ Qute bakom skivspelarna.

KONSERT EFTER GALAN:
JOEY BADA$$ (US)

 
Biljetter till gala och konsert finns ute nu via Livenation.se.

Biljetterna finns ute nu och kostar 460 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se / AXS-ombud, AXS.com samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.

Insläpp/dörrarna öppnar Kingsizegalan 18.00

Galan börjar 19.30 (TV4-sändning börjar)

Konsert efter gala ca 22.00

Kingsizegalan-2015_Poster_S