Vinnare av fyra biljetter har kontaktats av konsertarrangören Woah Dad.

Förra året arrangerades endagsfesten The Garden i Göteborg som ägde rum i Trädgårdsföreningen på Nationaldagen. Musikfesten har bytt namn till Gården och har utökats till två dagar, den 5-6:e juni.

UK-rapparen Mike Skinner och hans The Streets är inbokade för en comeback-spelning. 2011 la han micken på hyllan, men så plötsligt dök han upp likt gubben i lådan och presenterade både ny musik och en handfull utsålda spelningar på hemmaplan under förra året. Nu väntar resten av Europa och även en efterlängtad visit på svensk mark. Vem minns inte låtar som ”Has It Come To This?”, ”Fit But You Know It” och ”Dry Your Eyes”. Utöver detta är även r&b-stjärnskottet Kali Uchis klar för ett framträdande. Gården har även öppnat upp för minderåriga besökare som nu har chansen att se spelningarna under helgen 5-6:e juni.

Biljetter via eventim.se

Spelschema och artister HÄR!

TÄVLING

Nu kan Kingsize och arrangörerna FKP Scorpio och Woahdad lotta ut fyra biljetter till en vinnare som kan ta med kompisgänget för att gå på musikfesten GÅRDEN. Följ två enkla steg enligt nedan:

1. Gilla tävlingsinlägget på Instagram eller Facebook + tagga de 3 vänner du vill ta med dig på GÅRDEN i kommentarsfältet.

2. Svara på en enkel tävlingsfråga genom att KLICKA HÄR!

OBS! Båda stegen måste fullföljas för att delta i utlottning. En vinnare utses 31:a maj.