Kingsize lottar ut ett flertal biljetter till den enda officiella spelningen ihop under hösten - vinn biljett för dig + en vän här!

– – – –

GRATTIS till Martin, Ezana, Jennifer och John som får biljetter med posten! Svaret på tävlingsfrågan är “Lund”.

– – – –

Det är 10 år sen nu. 10 år sen som Lunds bästa rappare, Timbuktu tillsammans med Lunds bästa funkband, Damn! slog sina påsar ihop. Tillsammans blev dem hela Sveriges största, bästa och mest älskade liveakt. Det här firar nu Timbuktu och Damn! på det funkigaste av vis, med en ny platta, “Full Ära” där Timbuktu och Damn! gått in i studion och spelat in 16 livefavoriter i ny musikalisk tappning. Och inte minst med en exklusiv konsert på Hovet i Stockholm den 17 november som blir deras enda officiella spelning ihop i höst. Den exklusiva spelningen på Hovet ett par dagar dagar innan albumet släpps, kommer även livesändas i ett stort antal biografer runt om i Skandinavien. Albumet ”Full Ära” släpps 19:e november.

TÄVLING

Nu kan Kingsize i samarbete med EMI och United Stage lotta ut biljetter till Timbuktu & Damn!-spelningen på Hovet lördag 17:e november. Vi kommer dra fyra vinnare som får ta med sig varsin vän på spelningen. Vinnarna frå även en medalj som ser ut som medaljen på albumomslaget till ”Full Ära”.

Gör så här för att tävla i två enkla steg:

1. Med ditt personliga Facebook-konto klickar du ”gilla/like” och delar/share tävlingsnyheten på Facebook till dina vänner.
2. Svara på nedanstående enkla fråga och skicka ett e-mail med ditt svar till info@kingsizemagazine.se. Inkludera namn, fysisk postadress samt ålder. Åldersgräns 13 år. Tävling avslutas måndag 12/11 23.00. Fyra vinnare dras tisdag 13:e november.

FRÅGA: Vilken stad i Skåne härstammar både Timbuktu & Damn! Ifrån?

INFO & BILJETTER: www.ticnet.se
www.timbuk.nu