Avslutad – Tävla och vinn biobiljetter till Jonah Hill-filmen “Mid90s”


Biopremiär 12:e april på Filmstaden.

 

 

Den Oscarsbelönade skådespelaren Jonah Hills debut som regissör, “Mids90s”, har premiär på svenska biografer 12:e april. I rollerna syns bland annat Sunny Suljic, Katherine Waterston, Lucas Hedges och Na-kel Smith. I samband med den amerikanska premiären av filmen släppte Jonah Hill en spellista med samma titel, i samarbete med Spotify. Listan innehåller låtar från bland annat Souls of Mischief, A Tribe Called Quest, Jeru The Damaja, Del The Funky Homosapien, Gravediggaz, GZA, Big L, Cypress Hill, Pharcyde, Wu-Tang Clan med flera.

 

“Super Nintendo, Nirvana och skateboards. 13-åriga Stevie växer upp i 90-talets Los Angeles med en mobbande storebror och en mamma han bara inte orkar med, så han letar andra sammanhang att passa in i. Stevie tyr sig till några äldre skejtare som välkomnar honom som en i gänget, och det blir en sommar med rullbrädor, svordomar och urspårade fester.”

 

Biopremiär 12:e april 2019 på Filmstaden.

 

 

 

 

TÄVLING

 

Nu kan Kingsize Magazine tävla ut biobiljetter till hela 10 vinnare som får ta med sig en vän på filmen i valfri stad där filmen visas. Vinnare utses 10:e april och får biljetter per post. Observera att båda stegen måste följas för att delta.

 

 

FÖLJ TVÅ ENKLA STEG:

 

1. Gilla inlägget, tagga den du vill ta med på filmen + ange vilken som är din musikvideo-favorit (hiphop) från 1990-talet, i kommentarsfältet på tävlingsinlägget via Instagram/Facebook.

 

2. Maila in ditt svar på vilken grupp det är som spelas i det videoklipp vi lagt upp @kingsizemag.se på Instagram (se nedan), till mailadressen info@kingsizemagazine.se. Ange “Mid90s” i ämnesraden samt svaret och för- och efternamn, postadress, stad och ålder.

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL