5f2d30fa05d9010e180815f2
Grattis till vinnaren i Kartellen-tävlingen


Nu har Kingsize och Soblue Music utsett en vinnare som får ta med sig en vän för att förhandslyssna “Ånger & Kamp” samt träffa Sebbe Staxx och producenten Stress i studion.

 

 

Kingsize i samarbete med Soblue Music utlyste i fredags en tävling där vi sökte Kartellens största fan/supporter. Vinnaren får chansen att besöka Sebbe Staxx och producenten Stress i studion samt att lyssna igenom nya albumet “Ånger & Kamp” exklusivt före alla andra.

 

 

Vinnaren är Daniel Olsson som får ta med sig en kompis för att vid tillfälle besöka Sebbe Staxx och producenten Stress i studion.

 

Facebook-användaren Daniel Olsson ombedes inkomma med kontaktuppgifter (mobiltelefon + email-adress) i ett meddelande från din profil till Kingsize Magazines Facebook-sida

 

 

Musikkollektivet Kartellen startades 2008 av Leo “Kinesen” Gonzales. Med flera populära releaser i form av mixtapes samt senast förra året albumreleasen av ”Reflektion” har gruppen byggt en stor skara fans. Kartellen har tills idag genererat ca 15-16 miljoner svenska Youtube-views, och efter att i slutet av förra året inlett samarbete med Soblue Music ska gruppen i höst släppa debutalbum på stort skivbolag i form av Universal. Sebbe Staxx har även under senaste åren agerat skådespelare då han satt upp pjäsen ”Medans Vi Faller” som den 28:e augusti har premiär på Stadsteatern i Stockholm.

 

 

Igår den 29:e augusti släpper Kartellen nya singeln ”Mina Områden” med gästande Dani M, producerad av Stress och till hösten släpps albumet ”Ånger & Kamp”. Videon är redan uppe i nästan 45.000 views på Youtube och ser ut att bli en hitlåt!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL