zlatan-bethard-S
Zlatan softar med Dragomir “Gago” Mrsic i Bethard-kampanj


Den svenska fotbollsikonen ingår samarbete med ett av Europas ledande företag inom betting på sport.

 

 

Innan helgen avslöjades att Zlatan Ibrahimovic flyttar till den amerikanska västkusten och laget Los Angeles Galaxy. Nu kommmer även nyheten att den svenske stjärnan ingår ett nytt varumärkes-samarbete, denna gång med Bethard.com. Företaget har ambitionen att bli Europas ledande varumärke inom betting på sport. Zlatan kommer inom ramen för samarbetet vara aktiv ambassadör för Bethard och han ska även engagera sig i den fortsatta utvecklingen av företagets kunderbjudande.
Zlatan kommenterar samarbetet i ett pressmeddelande:

 

”Jag har naturligtvis uppvaktats av många bettingföretag under min karriär men fram till nu inte blivit presenterad för något som triggat mig. Med Bethard var det något som var annorlunda. Det är ett företag med svenska rötter, grundarna är från min hemstad och ledningen är riktiga utmanare som verkligen vill göra saker annorlunda”.

 

 

I samband med att samarbetet lanseras släpps en reklamfilm där Zlatan och skådespelaren Dragomir “Gago” Mrsic går från att vara hårdingar framför kameran till att anamma kampanjslogan “Be Soft”. Regi och manus står Felix Herngren för.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL