Zlatan lämnar L.A Galaxy: “Now go back to watch baseball”


Frågan är: var hamnar svenskan härnäst?

 

 

Det verkar nu vara klart att Zlatan Ibrahimovic lämnar Los Angeles Galaxy och MLS. I ett i vanlig ordning kaxigt uttalande gick han inatt svensk tid ut på sociala medier och skrev:

 

“I came, I saw, I conquered. Thank you @lagalaxy for making me feel alive again. To the Galaxy fans – you wanted Zlatan, I gave you Zlatan. You are welcome. The story continues…Now go back to watch baseball”

 

Kort därefter bekräftades uppgifterna av Galaxy själva:

 

– Vi vill tacka Zlatan för hans bidrag i LA Galaxy och Major League Soccer. Sedan 2018 har Zlatan varit en positiv kraft för sporten i Los Angeles. Vi är tacksamma för hans arbetsmoral och passion, ska klubbens president Chris Klein sagt i ett uttalande enligt Aftonbladet.

 

Zlatan Ibrahimovic kom till LA Galaxy 2018 och har gjort 52 mål och 17 assist för klubben på 58 matcher. Nu återstår frågan: var hamnar svenskan härnäst? Det har ryktats om allt i från Boca Juniors till Manchester United, men också kring italienska klubbar som Bologna, Milan, Roma och Napoli.

 

Visst vore det häftigt med en svensk gigant i det fanatiska Neapel? Zlatan är, trots sin ålder, åtminstone en värdig ersättare för gamla klubbikoner som Maradona.

 

 

 

 

Foto: Los Angeles Galaxy / Press

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL