62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Zlatan avslöjar klubbytet som sprack i ny bok: “Allt var klart”


 

 

Förra året återvände Zlatan Ibrahimovic till Milan efter två säsonger i amerikanska MLS. Men nu avslöjar världsstjärnan att han egentligen skulle till en annan italiensk klubb – en flytt som sprack i sista sekund. I sin nya bok “Adrenalina”, som släpps i Italien imorgon och i Sverige den 8 december, berättar han:

 

”Jag ringde genast Mino (Raiola, agent): ’Ring Napoli. Jag vill till Napoli’. ’Till Napoli?’, ’Ja, jag ska spela för Napoli’, ’Men är du säker?’, frågade han mig förvånat. ’Vill du att jag ska fortsätta spela? Mitt adrenalin är Napolifansen. Jag ska dit, och locka 80 000 åskådare till varje match och vinna ligan som under Diego. Alla kommer att bli galna över att vinna scudetton. Det är mitt adrenalin”, skriver han enligt La Gazzetta dello Sport som har tagit del av boken och som Fotbollskanalen återger.

 

Han fortsätter med att skriva:

 

”Vi pratade med klubben, förhandlade och kom överens. Allt var klart. Jag skulle till Napoli. Tränaren var Carlo Ancelotti och honom kände jag bra, vi var i Paris tillsammans. Han var överlycklig att vi skulle ses igen, vi talades vid nästan var dag”.

 

Men i sista sekunden sprack affären, efter att klubben sparkat meriterade Carlo Ancelotti.

 

”Dagen när jag skulle skriva på för Napoli, den 11 december, sparkade president De Laurentiis Ancelotti. Mitt i säsongen. Jag fick en dålig känsla. En negativ signal. Jag kan inte lita på den här presidenten”, skriver han i boken.

 

Nuvarande tränare för Napoli är Luciano Spalletti, som tagit klubben till en förstaplats i ligan. Zlatans Milan jagar toppkonkurrenten på en andraplats.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL