62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Viaplay sänder sydamerikanska fotbollsfesten Copa América


Se Argentinas mäktiga hyllning till Diego Armando Maradona i nattens match.

 

 

Fotbollsturneringen Copa América skulle ha spelats 2020, men sköts på grund av pandemin fram till sommaren 2021, likt EM-slutspelet. Argentina och Colombia stod ursprungligen som arrangörer, men på grund av ökad smittspridning och politisk turbulens flyttades värdskapet till Brasilien i slutet av maj månad.

 

Det är hela tio sydamerikanska landslag som gör upp om titeln och samtliga 28 matcher direktsänds på Viaplay, samt på NENT Groups linjära V Sport-kanaler. Bojan Djordjic, fotbollsexpert på NENT Group, säger i ett pressutskick:

 

– Brasilien är favoriter att försvara titeln, med en enorm bredd i truppen och många nyckelspelare med starka klubblagsäsonger bakom sig. Brassarna växer alltid i landslagströjan. Det blir upp till Argentinas offensiv om Messi ska kunna vinna sin första Copa América. Men det går samtidigt aldrig att underskatta fotbollsnationer som Uruguay, Chile eller Colombia. Inte ens Venezuela går att räkna bort i premiären mot Brasilien.

 

 

Premiärmatchen spelades den 13 juni och finalen spelas den 11 juli.

 

– Drömmen är att efter EM-finalen få slå på Viaplay och se Neymar och Messi göra upp om titeln, fortsätter Djordjic som delar på expertuppdraget med Johanna Frisk.

 

 

NENT Group och Viaplay sänder även kvalitativ fotboll fortsatt från Premier League, Europa- och Conference League, Women´s Super League, Bundesliga och Ligue 1. 2022 tillkommer även rättigheterna för svenska fotbollslandslagets kvalmatcher till EM och VM samt Nations League.

 

 

 

 

Se Argentinas mäktiga hyllning till Diego Armando Maradona:

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Viaplay Fotboll (@viaplayfotboll)Publicerat:
RedaktionenNULL