Resultatet från matcherna i Champions League 4:e november:

Screen Shot 2014-11-04 at 22.57.18

Huvudpunkter från tisdagens Champions League kväll:

Grupp A:

Det ser inte bra ut för Malmö FF efter gårdagens 2-0 förlust mot Atletico Madrid, svårt motstånd och 3 förluster såhär tidigt in i gruppspelet ger intrycket utav att de verkar åka ut ur gruppspelet.

Juventus lyckades vända mot Olympiakos endast några minuter efter att de hade släppt in ett andra mål i 15 minuter in i den andra halvleken. Ett självmål från målvakten Roberto och ett mål från Pogba tog gav dem vinsten i slutändan. Vidal hade även en möjlighet att öka ledningen med en straff i den 90:e minuten men straffen räddades utav Roberto.

Andrea Pirlo, legendaren gjorde sin 100:e Champions League match och han bjöd på den här fenomenala frisparken i början av matchen.

Andrea Pirlo Fantastic Free Kick Goal… by kamilakmusic

Grupp B:

Liverpool lyckades chockerande nog att släppa in endast ett mål efter att ha spelat med vad många ansåg vara deras ”B-trupp”. Real Madrid kontrollerade hela matchen och det var ganska självklart att hemmalaget skulle gå därifrån som vinnare.

FC Basel krossade PFC Ludogoretz med 4-0. I och med Liverpools förlust tog Basel andraplatsen i gruppen.

Grupp C:

Bayern Leverkusen vann mot Zenit. St Petersburg bakom två mål utav Son Heug-Min. Leverkusen tog med vinsten ett relativt stadigt grepp om förstaplatsen i gruppen.

Ett av målen kom ifrån en prydlig frisparksvariant, se målet här!

AS Monaco förlorade med 1-0 mot Leverkusen vilket resulterade i att vi har tre lag som kommer behöva spela väldigt bra dem resterande matcherna för att sno en plats till slutspelen Grupp D: Anderlecht lyckades kryssa mot Arsenal med det här sena målet ifrån Aleksandar Mitrovic i slutminuterna. En otrolig återhämtning utav bortalaget efter att ha varit i underläge med hela 3-0 innan den 61:a minuten. Arsenal har bra förutsättningar att gå vidare till slutspelen med tanke på att varken Galatasaray eller Anderlecht har lyckats vinna någon match i gruppen. Se målet i slutminuterna ifrån Mitrovic här!

Dortmund slog Galatasaray med 4-1 på hemmaplan, Dortmund har vunnit alla sina matcher i gruppen och ser ut att gå ut som vinnare av gruppen.