62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Klart för Champions League 2021/2022 – världens största klubblagsturnering sänds på C More


Olof Mellberg och Mikael Lustig är klara som expertkommentatorer på C More.

 

 

Efter torsdagens lottning till Champions League-slutspelet stod det klart att Malmö FF får möta Chelsea, Juventus och Zenit S:t Petersburg i gruppspelet. Zlatan Ibrahimovic och AC Milan lottades mot Atlético Madrid, Liverpool och Porto i grupp B. Emil Forsberg och RB Leipzig får möta Manchester City, PSG och Club Brügge i grupp A. Victor Nilsson Lindelöf och Manchester United ställs mot Villarreal, Atalanta och Young Boys i grupp F.

 

Det blir även stormöten mellan Manchester City mot PSG i grupp A, Inter mot Real Madrid i grupp D och Bayern München mot Barcelona i grupp E. Gruppspelet inleds med matcher 14/15 september och fortsätter den 28-29 september, 19-20 oktober, 2-3 november, 23-24 november samt 7-8 december.

 

 

Vill du beskåda Champions League under säsongen 2021/2022 är det Telia och C More som gäller, för världens största klubblagsturnering i fotboll. Tidigare i sommar stod det klart att Gusten Dahlin blir programledare – och i studion får han sällskap av experterna Kim Källström, Olof Mellberg, Mikael Lustig och Vicki Blommé. Bland kommentatorerna återfinns Lasse Granqvist, Adam Pinthorp och Åke Unger, samt expertkommentatorer som Hasse Backe och Erik Edman. På plats för att bevaka matcherna återfinns Olof Lundh och Frida Nordstrand. För Frida är det en efterlängtad comeback till UEFA Champions League, efter att tidigare ha jobbat med turneringen i nästan ett decennium. Hon säger i ett pressmeddelande:

 

– Champions League var en stor del av mitt liv i nästan tio år. Det är turneringen som gett mig mina mest minnesvärda intervjuer med de bästa spelarna efter de största matcherna. Allt är speciellt med Champions League, från gåshuden när hymnen spelas inför avspark till känslorna i spelargången efter slutsignal. Jag har verkligen saknat att jobba med den här turneringen.

 

 

Läs mer om Champions League på C More här!

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av UEFA Champions League (@championsleague)Publicerat:
RedaktionenNULL