5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
Biopremiär idag för nya dokumentären “Den Unge Zlatan” – se trailer!


Marco van Basten, Ronald Koeman, Fabio Capello med flera intervjuas om Malmö-sonens första steg i en fotbollskarriär som skulle komma att bära långt.

 

 

Fredrik och Magnus Gerttens kommande dokumentär är berättelsen om Zlatan Ibrahimovic innan han blev ”Ibra” med en hel värld. En kaxig supertalang från Rosengård: lika karismatisk som briljant men med en vrede inom sig ständigt på gränsen att explodera ute på planen. Det är också historien om en ung pojke under konstant press från sin omgivning, som helt ensam lämnade Sverige för slå sig in i fotbollens finrum. En stenhård kamp både på och utanför planen.

 

Berömda fotbollsspelare och tränare som Marco van Basten, Ronald Koeman, Fabio Capello, Leo Beenhakker, Mido och Andy van der Meyde intervjuas i filmen och berättar om fotbollsspelaren och människan Zlatan Ibrahimovic

 

Se trailer nedan samt vilka städer och biografer den visas på premiärdagen 17:e februari: http://denungezlatan.se/

 

 

 

 

Zlatan Ibrahimovic spelade så sent som igårkväll en stormatch mot Chelsea i Champions League och gjorde ett mål. Till Viasatsport sade han:

 

“Jag har aldrig gjort det bättre tidigare. Jag gör det fantastiskt bra. Jag har spelat 32 matcher, gjort 28 mål och tio assist. Kanske är det för att jag spelar under press, mitt kontrakt går ju ut om tre månader, så det kanske borde vara så här varje år? Att man måste visa att man fortfarande är vid liv.”

 

Se intervjun här!

 

zlatan-viasat-alt

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL