62b170dadc4101037e075fe2
Uppgifter: Flera vapen ska ha hittats i A$AP Rockys hem 

 

Polis ska ha hittat flera vapen när man gjort en husrannsakan i A$AP Rockys hem, kort efter att han greps i Los Angeles förra veckan. TMZ rapporterar att man letat efter bevis kopplat till den skjutning i Los Angeles i november 2021 som Rocky är misstänkt för. Enligt mediet ska tester göras för att se om det var rapparen som avfyrade vapnet.

 

Som Kingsize tidigare skrivit om användes en murbräcka för att ta sig in i hans hem och lämnade platsen med en låda bevis, även om det är oklart vad som fanns däri.

 

Det var i förra veckan som A$AP Rocky greps misstänkt för att vara delaktig i en skjutning i Hollywood i november. Polis ska ha inväntat rapparen på flygplatsen där han och Rihanna landade med sitt privatplan från Barbados. Samma kväll betalade han borgen på drygt fem miljoner kronor och släpptes från häktet.

 

Uppgifter som kom senare gjorde gällande att minst tio poliser ska ha befunnit sig på flygplatsen och väntat och att Rihanna ska ha varit djupt chockad över händelsen. Rocky påstås ha skjutit en man efter ett bråk, varpå han flydde platsen enligt offret. Fallet ska tas upp av distriktsåklagaren som tar beslut om att gå vidare med åtal, men Rocky väntas enligt amerikansk media återvända till rätten den 17 augusti.

 

Offret kan överraskande nog vara en medlem i kollektivet A$AP Mob. För några dagar sedan gick kollegan A$AP Bari ut via sociala medier och pekade finger på modedesignern A$AP Relli, en inte så framstående medlem av Harlem-kollektivet. Inläggen insinuerar att Relli var ett av offren i skjutningen vilket kan förklara varför han velat avslöja rapparen.

 

 

 

 

Foto: AWGE/Needles

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL