Samtalar om ämnen som legalisering av graffiti, normalisering av cannabis, svensk vapenpolitik, polisvåld, kollektivtrafik, samtyckeslagar och mycket mycket mer.

Gatuslang är tillbaka med ännu en episod i serien av bonus-avsnitt. Denna gång gästar vänsterpartisten Rossana Dinamarca och samtalar om allehanda ämnen som berör politik kopplat till hiphop.

Lyssna via Gatuslang.se

“Det tolfte bonusavsnittet av Gatuslang gästas av ingen mindre än riksdagspolitikern och vänsterpartisten Rossana Dinamarca som varit en del av riksdagspolitiken sedan 2002 och innan dess arbetat på lokal nivå i Trollhättan. Mest känd för svenska folket är hon kanske för sin antirastiska kamp som bland annat gett sig uttryck till det idag klassiska citatet “du är inte min talman”. Men Rossana har också kunnat ses i olika sammanhang kopplat till svensk hiphop och har lyssnat på hiphopmusik sedan tonåren. Hör ett fantastiskt spännande avsnittet av Gatuslang när vi grottar ned oss i frågor som legalisering av graffiti, normalisering av cannabis, svensk vapenpolitik, polisvåld, kollektivtrafik, samtyckeslagar och mycket mycket mer. Trevlig lyssning!
Special guests: Miguel Pizarro, Salla, Alfons från internet och Vanessa Marko.”

 

65ba07add7a32f7b0a037f23