62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Polisen har kartlagt Einárs mördare – efterfrågar ytterligare tips från allmänheten


 

 

Imorgon tisdag är det två månader sedan Nils “Einár” Grönberg sköts till döds i Hammarby sjöstad i Stockholm. Inga personer har än så länge gripits, men nu meddelar polisen att man kartlagt rapparens mördare och efterfrågar fler tips.

 

“Två okända gärningsmän är misstänkta för brottet. Med hjälp av bland annat vittnesuppgifter har polisen kartlagt männens flyktväg fram till området under Södra Länken nedanför Sickla sluss, på den norra sidan av kanalen vid utkanten av parkeringen vid Bauhaus”, går att läsa på Polisens hemsida.

 

Där upphör dock spåren och nu söker man efter ytterligare tips från potentiella vittnen som befunnit sig i området. De är intresserade av alla iakttagelser i området vid 22.45-23.00 den kvällen.

 

Samtidigt rapporterar Aftonbladet att en person som varit intressant i mordutredningen nyligen greps misstänkt för ett annat grovt brott. Han ska vara ett av de hetaste spåren i utförandet av mordet, enligt uppgifterna.

 

Åklagare Marina Chirakova vill dock inte kommentera.

 

“Jag kommer inte att kommentera den här uppgiften och jag kommer inte att kommentera utredningsläget överhuvudtaget”, säger hon till tidningen.

 

 

 

 

Foto: Oliver Wilenius

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL