Klart för begravning och minnesceremoni för DMX 

 

Nu står det klart att en offentlig minnesceremoni kommer att arrangeras för DMX. Den 24 april kan fans och vänner hedra rapparen på Barclays Center i New York, bekräftade rapparens manager till TMZ under helgen.

 

Än så länge finns knapphändig information kring hur många som kommer att tillåtas närvara på inomhusarenan och hur man kommer att sköta biljettförsäljning. I dagsläget tar arenor likt Barclays in 10% av sin kapacitet i andra sammanhang. Familjen valde Barclays Center trots att stadens borgmästare Mike Spano skickat en inbjudan om att ha ceremonin utomhus på Yonkers Raceway i rapparens hemmakommun.

 

Dagen efter ceremonin kommer en privat begravning att hållas för DMX vid en kyrka i New York-området, enligt TMZ. DMX avled den 9 april efter att ha fått läkarvård på grund av en hjärtattack en vecka tidigare.

 

I fredags kunde vi för första gången sedan dess höra DMX på en låt, då “Been To War” med Swizz Beatz och French Montana släpptes. Låten är från en kommande säsong av serien “Godfather of Harlem”.

 

 

 

 

Foto: Wikimedia Commons

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL