60c1cc2fdefe2806fe4407e2
60bf238fa8ea9f34200449e2
Mofeta & Jerre skriver distributionsavtal och släpper ny låt


Mofeta & Jerre skriver distributionsavtal med PRMD (Avicii, Cazzette) och låten ”Jag vill ha din like” släpps under den egna labeln Pumpa Records.

 

Mofeta & Jerre har sedan årsskiftet släppt en ny singel i månaden under parollen “Lagom till löning”, något som har resulterat i allt från politiska visor till pretentiös RnB. Med “Vill ha din like” flirtar de med house-svängen och gästas av debutanten Rädd man. Nu sänker de garden helt och förlikar sig med like-inflationen som råder, “Se mig, hör mig, älska mig!”.

 

– Konceptet ”Lagom till löning” handlar om att leva i nuet, allting produceras på väldigt kort tid och med känslan som styr. Efter att ha suttit ett år med folket bakom Avicii är det omöjligt att inte influeras av tempot och de fläskiga housebeaten, säger Jens “Jerre” Siverstedt.

 

PRMD som tidigare endast jobbat mot den internationella musikmarknaden berättar.

 

– Vi är alltid intresserade av bra musik oavsett genre eller ändamål. Distributions-samarbetet med Mofeta & Jerre känns naturligt, låten är en skön fusion av det vi jobbar med och deras stil. (Marcus Lindgren, PRMD)

 

Med fokus på den skandinaviska marknaden släpps låten och kommer och kommer att finnas tillgänglig på iTunes och Spotify i veckan.

 Publicerat:
RedaktionenNULL