60361bd489c0ae51e83f60c2
Yarah Bravo & DJ Vadim är superhjältar i nya videon “Leader”


Den svensk/chilensk/brasilianska rap-damen gästar den rysk-engelske producentveteranens nya singel från kommande albumet “Don’t Be Scared”.

 

 

Yarah Bravo är utan tvekan en av Sveriges vassaste kvinnliga rappare trots att hon sedan många år tillbaka lämnat vårt avlånga land. Hon växte upp i skånska universitetsstaden Lund med en mamma från Chile och pappa från Brasilien men för över tio år sedan lämnade Yarah Bravo Sverige för ett liv i London. Väl i den brittiska huvudstaden exploderade hennes kreativitet och snart bildades gruppen One Self med DJ Vadim och Blu Rum 13 vilket till dags dato har tagit henne på turné världen runt. Yarah Bravo står för ett engagerat, karismatiskt och eftertänksamt sätt att uttrycka sig med en sjungande rap-stil som för tankarna till Freestyle Fellowship och Project Blowed.

 

 

Efter flera år i London flyttade Yarah Bravo till New York där hon spenderade ett par år för att sedan häromåret ta flyttlasset till tyska huvudstaden Berlin där hon idag har sin fasta punkt. Efter mängder av samarbeten med olika artister är det dags för Yarah att nästa år släppa ett eget album men hon knyter fortfarande kontakter med andra artister och hennes senaste collabos inkluderar musik med Roxy Cottontail och Mando Diao. Samarbeten med Massive Attack och Neneh Cherry är även på gång.

 

 

Idag släppte Yarah tillsammans med tidigare maken och One Self-grundaren en ny singel från DJ Vadims kommmande album “Dont Be Scared”. Se videon nedan!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL