De två rapstjärnorna möttes i tv-spelsvärlden med sina respektive hemstäders lag - Los Angeles Galaxy vs. New York Red Bulls.

Den mest sofistikerade artificiella intelligensen som någonsin skapats för FIFA-serien kommer att driva FIFA 13 på konsoler och PC. Fem avgörande innovationer revolutionerar den artificiella intelligensen, dribblingarna, bollkontrollen, det fysiska spelet och skapar en realistisk kamp om bollen över hela planen. Det nya spelet levererar frihet och kreativitet i det offensiva spelet och fångar dramatiken och oförutsägbarheten från verklighetens fotboll. FIFA 13 släpptes i butik 27:e september.

Nyligen arrangerades en match i FIFA 13 mellan rapstjärnorna Snoop Dogg och ASAP Rocky. De två rapparna spelade med sina respektive hemstäders lag i MLS, Los Angeles Galaxy och New York Red Bulls. Vem vann undrar du kanske!? Se videon nedan!

Nyheter FIFA 13:

Attacking Intelligence – Nya positioneringsfunktionen

Den helt nya positioneringsfunktionen ger spelarna en bättre möjlighet att analysera spelvägar, och att positionera sig på ett sätt som skapar nya anfallsmöjligheter. Spelarna kan jobba hårdare och smartare för att bryta ner motståndarnas försvar, göra löpningar som drar isär backlinjen, och öppna nya passningsvägar för lagkamraterna. Dessutom får spelarna möjligheten att se två spelmoment framåt i tiden, och på så sätt bättre kunna utnyttja situationer utan boll för att skapa alternativa löpvägar och utnyttja de luckor som uppstår.

 
Nya passningar

Två nya passningsfunktioner ger spelarna möjligheten att slå fina nätta passningar över försvararnas utsträckta ben eller att slå låga djupledspassningar in på fria ytor eller till en lagkamrat.

 
FIFA 13 1st Touch Control – Dåliga passningar är svårare att kontrollera

Ett nytt system som eliminerar den nästan perfekta bolltouchen hos alla spelare. och som istället skapar ett visst mått av osäkerhet i mottagningen av svåra passningar. Dåliga passningar är svårare att kontrollera, vilket gör att försvararna kan dra nytta av felslagna passningar eller dåliga bollmottagningar. Faktorer som defensiv press, bollbana, och farten i passningen inverkar alla på spelarens förmåga att ta emot bollen. Spelare med bättre bollkontroll och skicklighet urskiljer sig. Med färre perfekta bollmottagningar och en risk att slå för hårda eller för lösa passningar, förbättras balansen mellan försvar och anfall.

 
Player Impact Engine – Den andra generationen av den prisbelönta fysikmotorn

Player Impact Engine utökar det fysiska spelet från enbart kollisioner till fler kamper utan boll, vilket ger försvararna fler verktyg att återerövra bollen. Försvararna kan nu använda sin kropp för att kämpa om positioner och dra nytta av sin styrka för att tvinga motståndarna till misstag och felaktiga beslut innan bollen kommer till situationen.

 
FIFA 13 Tactical Free Kicks – Skapa farliga och oförutsägbara frisparkar.

Placera upp till tre spelare runt bollen och lura motståndarna med falska löpvägar, fler passningsmöjligheter och fler avancerade frisparksvarianter. Motståndarna kan försvara sig genom att lägga till eller ta bort spelare från muren, låta spelarna i muren smyga framåt innan frisparken slagits, eller skicka fram en man mot bollen för att täcka skottet.

 
FIFA 13 i grunden

Viktiga spelelement har förfinats för att göra upplevelsen mer autentisk. Domarna tar nu bättre och mer verklighetstrogna beslut gällande frisparkar och kort, målvakternas intelligens har förbättrats, och Tactical Defending ger bättre sidledsrörlighet i det defensiva spelet. Dessutom innehåller spelet nya animationer för skott från spelare i obalans, 180-gradersskott, och målgester. Total autenticitet – Spelet erbjuder över 500 officiellt licensierade klubbar och fler än 15 000 spelare.