Göteborg-crewet aktuella med ny musik!

The Order består av producent-trion Beatslingers, grupperna Ozone Fukkaz och Bob Village, soloartisterna Palestine aka Ledr P, Sick Art, Nimway och DJ Neno.

Det har varit ett hektiskt 2013 för The Order som har hunnit med att spela på bland annat Way out West, Hultsfredsfestivalen, Solid Sound Block Party, P3 Guld Efterfesten och diverse klubbar runtom i landet. De har dessutom hunnit med att släppa en handfull singlar såsom Ozone Fukkaz – ”Foulängz”, Sick Art – ”Ingen Tid” och Palestine aka Ledr P – ”Escape” som blivit väl mottagna av såväl fans som kritiker.

Med Bob Village debutalbum ”Pug Life” färdigställt och redo för en tidig vår release, kickstartar The Order 2014 med ett kollektivt släpp. Mixtapet bjuder på hela 20 färska spår som garanterat kommer få alla lyssnare att fullständigt förälska sig. Till tonerna av Beatslingers, Nimway och Chad Bogus klockrena produktioner hör man Sveriges bästa emcees ta ut svängarna i varje rad. Materialet är så pass bra att det lika gärna kunde ha varit ett album, därav titeln.

Tapet är tillgängligt för gratis nedladdning på http://www.theorder.se fr.o.m. 17 januari och på Spotify och iTunes den 24:e januari.

Se låtslitan nedan – “KVEA (KundeVartEttAlbum) Mixtape Vol.1: