The Order 1886 S
“The Order: 1886” – mänsklighetens ödestimma i regnigt London


I denna historieomskrivning möts myter och nydanande ingenjörskonst, resultatet är dödligt.

 

 

Upptäck historiens mörkaste hemlighet i The Order: 1886. I en unik tolkning av London under den viktorianska eran slåss mänskligheten, eller rättare sagt, riddarsällskapet The Order, mot en kraftfull och gammal fiende med hjälp av avancerad teknologi.

 

Spelaren tar på sig rollen som Sir Galahad, en veteranmedlem i The Order år 1886. De fienden som Sir Galahad slåss mot under den industriella revolutionen har det förts krig mot i hundratals år. För flera hundra år sedan utvecklades eller missbildades nämligen vissa människor till en typ av halvblod med utommänskliga gener. Ett dödligt krig utbröt för makt och överlevnad mellan vanliga människor och dessa så kallade “half-breeds”. Det var riddarna runt det runda bordet med kung Arthur i spetsen som av den anledningen upprättade alliansen The Order. Deras syfte har sedan krigsutbrottet varit att försvara mänskligheten och hålla kriget hemligt. Stärkta av en mystisk vätska kallad för Blackwater kan riddarna hela sina skador och förlänga sina liv för att kunna fortsätta slåss.

 

Under många hundra år var situationen desperat för The Order som höll på att förlora kriget. Men med den industriella revolutionen får alliansen ett länge efterlängtat övertag, briljanta vetenskapsmän och där med pinfärsk teknologi. Men när ett uppror startar bland arbetarklassen som vill störta staten och de rika, vilket omfattar The Order, får alliansen ytterligare en mastodontkris att hantera.

 

The Order: 1886 är ett actionäventyrsspel ur tredjepersonsperspektiv som bygger på användandet av ny och alternativ teknologi. Med dubbla fiendehärar på olika håll i ett mörkt och regnigt viktorianskt London kan The Order: 1886 bli alla steampunkares våta dröm.

 

The Order: 1886 släpps till Playstation 4
Utvecklare: Ready at Dawn, SCE Santa Monica Studio
Utgivare: Sony Computer Entertainment
Release: 20:e februari 2015

 

//Robin Herzog

 Publicerat:
RedaktionenNULL