Tävla med STIM och få chansen att presentera dig för branschen.

STIM, som representerar låtskrivare (textförfattare och kompositörer/producenter) runt om i landet har varje år ett evenemang med fokus på låtskrivande och upphovsrätt. Representanter från musikbranschen träffas för att inspireras, lyssna på föreläsningar samt att få en skymt av framtiden. Bland annat delas “platinagitarren” ut till låtskrivare som haft exceptionella framgångar under året och ett annat återkommande tema är “Så skrev jag musiken”, där en framstående låtskrivare går igenom processen att komponera ihop en stor-hit. Förra året berättade Timbuktu om skapandet av låten “Alla vill till himmelen men ingen vill dö”.

I år ger STIM låtskrivare runt om i landet chansen att skriva årets signaturlåt. Signaturen kommer spelas flera gånger under dagen och dessutom höras i tv-inspelningar. Vinnaren kommer även få chansen att framför publiken presentera sig själv för alla.

– Signaturen skall vara max tio sekunder lång och får ej bestå av samplingar, utan måste vara producerad/komponerad från grunden.

Senaste ansökningdatum är 17:e oktober.

Skicka in ditt bidrag här: http://www.stim.se/signatur