Skurkar och hjältar i enad kamp mot en galning i galaxen.

Batman teamar upp med superhjältarna och superskurkarna från DC Comics-universumet för utföra storslagna bravader i rymden. Alla fiendens olikheter läggs åt sidan för att det finns en större fara som hotar. Hela gänget ger sig nämligen av för att bekämpa ärkeskurken Brainiac för att förhindra att han utplånar jorden med hjälp av sina så kallade Lantern Rings. Dessa ringar krymper världar och miniatyrvärldar är något Brainiac samlar på. Uppdraget: samla ihop ringarna och grusa Brainiacs planer innan de blir verklighet.

Äventyret tar med spelare till flera kända platser som Justice Leagues vakttorn, Batmans grotta och månen. Det går att låsa upp hela 150 karaktärer från DC Comics-universumet inklusive giganter som Killer Croc och Solomon Grundy. Det blir där med möjligt att välja bland favoritkaraktärerna för att rädda världen. Räkna även med nya gadgets, unika förmågor i överflöd och en stor dos humor.

Brainiacs kontroll över andras hjärnor och över ringarna kommer att ge Beyond Gotham oväntade twister och överraskningar som förändrar de klassiska figurernas personligheter. Lego Batman 3: Beyond Gotham erbjuder ett co-op-läge och för den som spelar tillsammans med en vän kan det bli roligare än någonsin att sätta världen i säkerhet.

//Robin Herzog

Se trailern nedan:

Lego Batman 3: Beyond Gotham släpps till Windows, iOS, Playstation Vita, Nintendo 3DS, Wii U, Playstation 4, Playstation 3, Xbox One och Xbox 360.
Utvecklare: Traveller’s Tales
Utgivare: Warner Bros. Interactive Entertainment
Release: 14:e november 2014