CAPE/COWL/CREATE presenterar Julia Rio


 

 

Inför den kommande releasen av spelet Batman: Arkham Knight har ett antal svenska konstnärer fått möjlighet att göra sina egna tolkningar av den berömda hjältens ikoniska dräkt. Varje konstnär har tilldelats en blank version av Batmans mantel och mask med syfte att skapa en egen kreation utifrån sin konstnärliga bakgrund. 24­-28:e juni kommer du att kunna skåda samtliga konstnärernas verk från tidig morgon till kväll på centralstationen i Stockholm.

 

 

I fjärde avsnittet träffar vi kreatören och gatukonstnären Julia Rio, som specialiserat sig på att använda garn för att uttrycka sig kreativt. Intresset att arbeta med händerna och skapa började redan vid barnsben hemma i värmland. Skaparlusten samt viljan att vara med och påverka har idag resulterat i mössor för bland annat FATTA­kampanjen, deltagande vid gatukonstfestivaler i såväl Sverige som övriga Europa, samt det egna varumärket Julia Rio.

 

https://www.facebook.com/juliarioknits Instagram: @juliarioknit

 

 

Foto & Redigering: Memarchi Pictures Ljud & Musik: Sebastian Lipczynski

 

 

 

BATMAN ARKHAM KNIGHT

Batman Arkham Knight är den storslagna avslutningen på den prisbelönta Arkhamtrologin från Rocksteady Studios och är utvecklat exklusivt för den senaste generationens konsoler. Här presenteras Rocksteadys unikt designade version av Batmobilen. Den här hett efterlängtade möjligheten att använda sig av det legendariska fordonet kombinerat med Arkhamseriens hyllade gameplay bjuder spelarna på den ultimata Batmanupplevelsen när de far runt på gatorna mot silhuetten av Gotham City. I den explosiva finalen möter Batman det största hotet någonsin mot den stad som han har svurit på att försvara. Scarecrow återvänder nämligen för att återförena de kriminella i Gotham och därmed göra slut på Batman för gott.

 

 

Releasedatum: 23 juni, 2015
Tillgängligt för: Xbox One®, Xbox & PC
Mer info: b​atmanarkhamknight.com ​eller F​acebook.​

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL