Lyssna också på en tidigare osläppt låt av Ab-Soul.

Top Dawg Entertainment-rapparen Ab-Soul förklarade i oktober förra året att hans nya album inte heter “Black Lip Pastor”, men det verkar som om namnet fastnat. Anthony “Top Dawg” Tiffith, chefen för TDE, gick igår ut på Twitter att Ab-Souls nya album släpps snart, betitlad “Black Lip Pastor”. I januari hintade Soulo om att projektet kommer att vara ett gemensamt album tillsammans med producenten Alchemist, men inget är ännu bekräftat.

Skivbolaget gick för några månader sedan ut med nyheten att de skall släppa hela sex projekt under 2014. I enkel matematik blir det ett projekt per medlem. Vi kan dock bocka av två, då Isaiah Rashad släppte “Cilvia Demo” för någon vecka sedan och ScHoolboy Q är redo att släppa “Oxymoron” senare i månaden. Däremot avslöjade Ab-Soul att han redan gjort färdigt och lämnat in två projekt förra året som ännu inte släppts, så mystiken lär fortsätta.

Under tiden vi väntar kan vi i alla fall räkna med regelbundna materialsläpp. Denna gång är det på ett sätt inget nytt under solen, då det är en tidigare osläppt låt från Ab-Soul som spelades in 2010. Beatet är från Digable Planets “Rebirth of Slick: Cool Like Dat”, från 1992 års “Reachin’ (A New Refutation of Time and Space)”. Lyssna nedan på “Titenas”.