5f2d30fa05d9010e180815f2
Zlatan släpper ny självbiografisk bok i höst


“…en unik inblick i Zlatan Ibrahimovics fotbollskarriär.”

 

 

Zlatan har de senaste åren börjat jobba allt mer med sitt varumärke, bl.a. genom samarbeten med företag som Visa, Samsung och Vitamin Well samt eget klädmärke och parfym. Nu står det även klart att den svenska fotbollsstjärnan släpper en uppföljare till 2011 års storsäljande självbiografi “Jag är Zlatan”.

“Jag är fotboll” släpps den 8:e november och är en bilddriven självbiografi om Sveriges största fotbollsstjärna genom tiderna. Här får vi veta allt om hans fotbollskarriär, från de tidiga åren i Malmö FF till Manchester United och flytten till hans nuvarande klubb LA Galaxy. I boken berättar Zlatan med egna ord om hur det är att gå från underdog till superstjärna, hur det gick till när han lämnade Milan för Paris SG och hur han tog sig an den svåra knäskadan i Manchester United. Men också om målen, segrarna och känslan av alltid behöva vara bättre för att bli accepterad som svensk.

 

Texterna i boken är skrivna tillsammans med journalisten och författaren Mats Olsson som under de senaste tre åren träffat Zlatan vid flera tillfällen för att prata om hans fotbollskarriär. Hos återförsäljare går det att läsa:

 

“I den storsäljande biografin Jag är Zlatan som utkom 2011 fick vi följa Zlatans väg från Rosengård till att bli en av världens största fotbollsstjärnor. I denna bok, Jag är fotboll, får vi en unik inblick Zlatan Ibrahimovics fotbollskarriär.”

 

Boken går att förbeställa på bl.a. Adlibris och Cdon.com

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL