Det har gått över fyra år sedan Frank Ocean släppte “Blonde” och många fans har törstat länge efter ny musik. Vi har visserligen fått låtar som “DHL”, “Dear April” och “Cayendo” tidigare i år, men ett nytt album av Ocean skulle vara en liten räddning för året 2020. Och kanske att det finns en möjlighet att den önskan slår in.

New York Times-journalisten Kyle Buchanan pratade nyligen med regissören Luca Guadagnino om den kommande HBO-serien “We Are Who We Are”, där även Kid Cudi medverkar, som avslöjade att han nyligen jobbade på ett “hemligt projekt” med Frank Ocean.

“I spoke to Luca Guadagnino about his upcoming HBO show and he told me he’d recently worked with Frank Ocean on a secret project”, skriver Buchanan på Twitter.

Han delade också med sig av ett citat från Guadagnino som använde publikationen för att få Ocean att släppa en musikvideo de jobbat med tillsammmans.

“We were collaborating on a music video that never happened. I use the Times to launch an appeal to Frank: Frank, let’s do that video. Come on”, säger regissören till Buchanan.

Om projektet är uppskjutet är det inte omöjligt att det har att göra med det tragiska dödsfallet av Oceans yngre bror, Ryan Breaux, i början av augusti. 18-åringen omkom tillsammans med en vän i samband med en bilolycka.

Foto: Pressbild/Collier Schorr