Årets upplaga av jättefestivalen Coachella har till stor del präglats av rapporterna kring Frank Ocean. När han stängde festivalens första helg var han försenad, uppträdde kortare än utlovat och live-streamade inte heller sitt set. Tre dagar innan den andra spelningen meddelade han att han ställer in på grund av en skada.

Den inställda konserten innebar ett dilemma för Coachella – inte bara för att de med kort varsel behövde hitta en akt för att ersätta Frank Ocean, utan också för att man hade byggt upp en stor isrink som skulle användas under hans konsert. HotNewHipHop och TMZ rapporterar att man hade hyrt in 100 skridskoåkare och enligt TMZ skulle en stor bild av Frank Oceans ansikte uppenbara sig under isen som en del av showen.

Coachella tittade först på möjligheten att använda isrinken i något annat framträdande, eller att öppna den som en stående attraktion. Men enligt TMZ ska de nu ha bestämt sig för att skrota rinken helt och hållet. Det stora bygget ska ha flyttats från festivalområdet för att plockas isär.

TMZ har fått tag på en kort video från rinken innan den flyttades. Se videon nedan:

Foto: HOMER