61efdb68afd9906be20eda42
Uppgifter: Donald Glover skriver på miljardavtal med Amazon


Medverkar i kommande nyversion av “Mr. and Mrs. Smith”.

 

 

Enligt uppgifter har Donald Glover, även känd som Childish Gambino, lämnat Disney-ägda FX för Amazon Studios. Källor till The Hollywood Reporter menar att 37-åringen har kritat på ett miljardavtal med streamingjätten som ska innehålla en Prime Video-kanal med Glovers projekt och annat kurerat innehåll. Han ska också agera exekutiv producent för en rad projekt, inklusive en kommande serie med titeln “Hive”. Uppgifter pekar på att Janine Nabers (“Watchmen”) spelar huvudrollen för serien som kreatsar kring en “Beyoncé-liknande” person och att forne presidenten Barrack Obamas dotter Malia är en av de som skriver manus.

 

Enligt THR’s information ska också Stephen Glover, som skapade “Atlanta” tillsammans med sin bror, ha skrivit på ett avtal med Amazon. Detta ska dock inte påverka de kommande två säsongerna av FX-serien, inför att den tredje säsongen eventuellt hinner få premiär senare i år.

 

Tidigare i veckan stod det klart att Glover och Phoebe Waller-Bridge har skapat en “Mr. and Mrs. Smith”-serie för Amazon Prime, där de både medverkar som skådespelare och exekutiva producenter. Tv-serien baseras på filmen från 2005 med samma namn, där Brad Pitt och Angelina Jolie spelade mot varandra. Serien väntas få premiär 2022.

 

 

 

 

Foto: RCA Records

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL