Alexander Skarsgård får roll i Prime Video-serien.

Donald Glover gör sig redo för att presentera sig själv i huvudrollen för den kommande Prime Video-serien “Mr. & Mrs. Smith” – baserad på filmen med samma namn. Precis som i filmen spelar Glover och hans partner, spelad av Maya Erskine, undercover-agenter med falska identiteter med riskfyllda uppdrag.

Detta får vi en glimt av i den första trailern som nu har släppts. Till tonerna av Shirley Basseys tolkning av “(Where Do I Begin) Love Song” får vi se Glover och Erskin i sina roller, där det framgår att förutsättningarna skiljer sig aningen från originalfilmen. Glover och Erskin är uppenbarligen inte ett par från början, men föga förvånande utvecklas en romans på vägen. Mycket mer än så får vi inte veta om handlingen men klart står i alla fall att originalfilmen här blir till en serie, med ett premiäravsnitt som landar på Prime video den 2 februari 2024.

I filmen från 2005 spelar som bekant Angelina Jolie och Brad Pitt ett gift par som båda är yrkestorpeder som i slutändan får uppdraget att radera varandra. Flera namn som syns i den nya versionen är Parker Posey, Wagner Moura, Michaela Coel, John Turturro, Paul Dano och svenska Alexander Skarsgård.

Se trailern nedan!

Foto: Amazon Prime Video