Ja ni såg rätt.. “URL” expanderar sin verksamhet och startar upp en liga i Europa, första kortet går av stapeln i London den 25 januari 2015. Häftigt va?

Visst, om man kollar in affischen är dessa battles är inget som lockar sådär jättestort intresse ifrån allmänheten.. Men det är en början och det bjuds på många spännande nykomlingar.

 
Den annars så etablerade engelska ligan “Dont Flop” dominerar ju ute på öarna och ute i Europa där dom bland annat haft battles i Dublin, Amsterdam och Berlin.
Men dom är också välkända för att betala sina artister väldigt lite jämfört med Amerikanska ligor och dom har gjort sig ovän med i stort sätt alla stora namn inom engelsk “rapbattling”.. Det kan straffa sig nu.

Kanske är “URL:s” skapare Norbes, Smack & Beasley påväg mot något stort ändå. Dom har redan tagit över Amerika och så länge dom inte bokar bråkmakaren Math Hoffa så finns det väl ingenting som kan stoppa dom från att ta över Europa också.
Detta första kortet imponerar inte, men en av dom mest älskade rapparna i England vid namn Shotty Horroh hostar eventet, bara det lockar folk! Det återstår att se vad som händer, men eftersom pengarna finns där så kommer nog engelska battlare att välja “URL” i framtiden istället.

Känner du för att kolla in detta live kan du köpa dina biljetter HÄR !

/ Rasmus Persson (@DRPBattleNews)