Travis Scott ska göra halvtidsuppträdande på Super Bowl LIII


Ifrågasätts av Meek Mill och Jay-Z.

 

 

Super Bowl och Maroon 5 har äntligen hittat en partner för årets halftime show, efter att en rad artister som Nicki Minaj, Rihanna och Lauryn Hill tackat nej. Anledningen till oviljan att uppträda har förstås att göra med dispyten kring NFL och organisationens behandling av Colin Kaepernick, sedan han protesterat mot den amerikanska nationalsången för att uppmärksamma sociala orättvisor.

 

Därför är det inte förvånande att bland annat Jay-Z och Meek Mill nu ifrågasätter Scotts beslut att uppträda på evenemanget. Flera källor när Jay-Z uppger att han försöker övertala rapparen att omvärdera, samtidigt som Meek Mill inte döljer sin förvirring.

 

 

 

 

 

Philadelphia-rapparen, som nyligen blev frisläppt från sitt fängelsestraff och har varit öppen med sin kritik mot det amerikanska rättsväsendet på nya albumet “Championships”, förtydligar dock att han inte har något emot Travis Scott personligen. “And don’t get it twisted I fuck wit Travis too!”, tillägger han.

 

Det återstår att se om detta räcker för Travis Scott att ändra sitt beslut, men visst kan man hålla med Meek om att han kanske inte direkt behöver uppmärksamheten. Just nu är han ute på sin ambitiösa “ASTROWORLD”-turné samtidigt som han syns på omslaget av Rolling Stones senaste nummer (se nedan!).

 

Matchen och arrangemanget går av stapeln i Atlanta den 3:e februari. I sommar besöker Travis Scott även Sverige för vår egna upplaga av Lollapalooza!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL