5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
Timbaland vägrar att uppträda på välgörenhetskonsert för Flint’s vattenkris


Superproducenten drar sig ur spelningen på grund av champagne?!

 

 

Staden Flint i Michigan har täckt de flesta nyhetsflöden under de senaste veckorna på grund av deras pågående vattenkris, där vi sett flera etablerade hiphop-profiler donera generösa summor som stöd till staden. Under helgen organiserades dessutom en välgörenhetskonsert i hopp om att dra in ännu mer pengar till rent vatten för Flint’s invånare. Bland artisterna som var inskrivna för uppträdanden hittar vi superproducenten Timbaland, som var bokad för ett DJ-set på 30 minuter, men sent kom att dra sig ur på grund av champagne… “King Stays King”-artisten rapporteras ha beställt två flaskor av Jay-Z’s “Ace Of Spades”-champagne, en sort som lokalen inte kunde leverera. Champagne-problemet var enligt Timbaland en vettig anledning att bryta sitt kontrakt, då han drog sig ur sin spelning… På grund av champagne…

 

 

En utav klubbens delägare har sedan förklarat att detta “lilla missöde” inte hindrade Timbaland och hans crew från att beställa fler drinkar:

 

“They had about 15 bottles of liquor and champagne, which is extremely excessive especially for a charity event. They seemed more concerned about getting every drop of liquor.”

 

Timbaland har ännu inte levererat något slags ursäkt för sitt oroväckande beteende, och menar att han gjort rätt för sig genom en senare donation.

 

 

 

//Ludvig LöfströmPublicerat:
RedaktionenNULL