Det är ingen nyhet att Tekashi 6ix9ine är en hatad artist av många, inte minst på grund av hans golande häromåret. Rapparen själv har också gjort sig känd för “trolla” folk både på nätet och IRL, något han nu blivit offer för själv. Under söndagen hackades artistens Spotifys-sida med ett gäng explicita bilder och en hel del andra ändringar.

Dels hade hans profilbild bytts ut till Trippie Redd, medan det också fanns en bild av en Animorph som gjorde 6ix9ine till en råtta. Det fanns också bilder på flera olika penisar, som vi inte avser att visa här. Den mest intressanta delen var dock hans ändrade artistbio som ändrats till “I grew up always wanting to be like Trippie Redd and lil durk I’d let them hit my girl and my mom. My mom p***y stand I came from the sewer. Wack 100 my boyfriend and he secretly crip.”

Hackningen chockade förstås många och blev en innehållsrik diskussionstråd på sociala medier. Vissa menar att 6ix9ine gjort allting själv, men än så länge har han inte kommenterat situationen.

Foto: @6ix9ine