5e81bb9b7f80ce30463cf002
Senaste hiphop-nyheterna från Hollywood!


Ju mer mainstream hiphop och rap blir i USA, desto mer får vi också se och höra från vår älskade kultur på biodukarna, och det tackar vi för. Här kommer senaste aktuellt!

 

Han har tidigare gjort det med “American Gangster” och nu senast “NBA 2K13”. Jay-Z fortsätter göra stora moves och ska nu delvis producera både musik och soundtrack till nya dramat “The Great Gatsby”  med Leonardo di Caprio i huvudrollen.

 

Jay-Z säger själv:
“As soon as I spoke with Baz and Leonardo, I knew this was the right project. The Great Gatsby is that classic American story of one`s introduction to extravagance, decadence and illusion.”

 

Biopremiär 17 maj i Sverige. Filmen verkar lovande och kan knappast bli sämre av Jay-Z:s inblandning, eller?

 

Kingsizemagazine.sePress

Min husgud Andre3000 som på senaste tiden gästat på bland annat Rick Ross “Sixteen” (galen, tog över) och T.I:s “Sorry” har varit riktigt produktiv även i filmens värld. Andre har under de senaste 1,5 åren varit med och spelat in en biografi om rockikonen Jimi Hendrix liv med titeln “All is by my side” där Andre då ska spela Jimi Hendrix. Filmen spelas fortfarande in på bland annat Irland men som ni kanske hört på “Sixteen” har Mr.3000 lärt sig spela elgitarr och förhoppningen verkar vara att släppa filmen sent 2013!

 

Snacket om en Tupac-biografi på biodukarna har pågått lika länge eller kanske till och med längre än myten om Dr.Dre:s end all, be all-skiva “Detox”. Efter ihärdiga diskussioner om vem som faktiskt klarar av att spela Tupac, bl a Anthony Mackie eller för hiphopare mer känd som “Papa Doc” i “8 mile” så är det nu klart att det inte blir någon film. Just nu. Anledningen tycks vara att regissören Antoine Fuqua anser att det fortfarande saknar manus för filmen, vilket man också kan tolka som att det inte finns ett riktigt bra manus värt att filma än så länge. Fortsättning följer!

 

T.I spelar en mindre roll i  crime-komedin “Identity thief”  med Jason Bateman och Melissa McCarthy i huvudrollerna. Filmen har premiär 10 Maj i Sverige!

 

///Emil Sandgren Strada

 Publicerat:
RedaktionenNULL