Efter att rykten om ett nytt Jay-Z-album florerade i sociala medier på söndagen, har nu Roc Nation har kommenterat uppgifterna.

Det var på söndagen som artisten och musikvideoregissören HidjiWorld delade två bilder på Instagram där man kunde se att han jobbade med Jay-Z för en videoinspelning. På den andra bilden ser man en bräda med texten “JAY Z 2024 ALBUM”.

Följare på sociala medier vara snabba med att anta att Hov kommer att släppa sitt 14:e album detta året. Men nu har Jay-Z:s egna skivbolag/management svarat på dessa rykten. På X retweetar man en bild (se nedan) vad gäller uppgifterna om ett nytt album och skriver:

“That’s news to us”.

Jay-Z:s senaste album, “4:44”, kom år 2017 och blev mycket väl mottaget. Under en intervju med Gayle King förra året så förklarade Jay-Z att det skulle krävas att han hade något viktigt att förmedla med ett nytt album, inte bara för att släppa något.

“I don’t wanna just make a bunch of tunes. That’s not gonna serve me. It won’t feed me, first of all. I have to be saying something important. It has to mean something, you know? It has to mean something to a larger society.”

Foto: CBS In The Morning