Sebastian Stakset hoppar av Kartellen i förtid: “Det är dags att vända blad…”


 

 

Nyligen släpptes andra singeln “En fjärils vingslag” med Daniel Adams-Ray från Kartellens kommande album ”Slutpläderingen”. Sedan tidigare har det avslöjats av projektet blir gruppens tredje och sista skiva med Sebastian Stakset. Tanken var, enligt tidigare pressutskick, att han skulle medverka i marknadsföringen av “Slutpläderingen” och även turnera under sommaren.

 

 

Nu kommer dock besked att Sebastian “Sebbe Staxx” Stakset hoppar av Kartellen i förtid. Leo “Kinesen” Carmona skriver följande via Kartellens Facebook-konto:

 

 

“Härmed vill jag meddela alla våra trogna fans från 2008 och våra nya fans, att Sebastian ”Sebbe Staxx” Stakset har idag officiellt hoppat av Kartellen. Det var meningen att Sebastian skulle jobba med mig och promota Kartellens sista album ”Slutpläderingen” men det blev inte så.

Det är dags att vända blad, det har varit en händelserik resa på nästan 9 år som tog oväntade vändningar och jag vet att Kartellens musik kommer att leva vidare genom Er.

Jag vill tacka alla våra fans för kärleken och supporten vi har fått genom åren för utan Er så hade inte gått.

Ett speciellt tack till Soblue Music och Stress som trodde på oss.”

 
//

 

 

“Samtliga Kartellens konserter är härmed avbokade för all framtid.”

 

 

 

 

 

Albumet “Slutpläderingen” kommer trots Staksets avhopp släppas den 10:e juni. Albumet är producerat av Can “Stress” Canatan och bland gästerna finns Silvana Imam, Stefan Sundström, Daniel Adams-Ray och Cherrie.

 

 

Sebastian Stakset har ännu inte kommenterat avhoppet själv via sociala medier.

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL