Se Will Smith rappa “Brand New Funk” under besök hos Sway


Inför premiären av “Bad Boys For Life”.

 

 

Även om Will Smith numera har ägnat majoriteten av sin karriär som stjärnskådespelare i Hollywood tar han ofta sina chanser att bevisa sig själv på micken. I fredags kväll besökt han programmet “Sways Universe” tillsammans med parhästen Martin Lawrence för att göra pr inför premiären av den efterlängtade filmen “Bad Boys For Life”.

 

Sway frågade då om Smith kom ihåg texten till 1988 års singel “Brand New Funk” från DJ Jazzy Jeff & The Fresh Princes multi-platinasäljande album “He’s The DJ, I’m The Rapper”. Efter att först ha skämtat bort det med att han kanske behövde hjälp att komma ihåg texten, fyllde han snabbt i den första versen efter att Sway börjat nynna de första raderna. Sedan rycktes han med, så att säga. Efter ett reklamavbrott bjöd han på ett fullskaligt uppträdande av låtens andra vers, till publiken och programledarnas förtjusning.

 

 

 

 

“Bad Boys For Life” har världspremiär på biografier den 17:e januari. Will Smith är även aktuell i den kommande filmen om tennis-stjärnorna Venus och Serena Williams pappa, titulerad “King Richard”, som nu har fått nya tillskott i skådespelarväg.

 

 

 

 

Foto: Bel-Air Athletics

 

 



Publicerat:
Redaktionen



NULL