62429f791c0bfc1aba6ef852
Se klipp från Kendrick Lamars första spelning på två år


“…when I say next time – very soon.”

 

 

Utöver de som var på plats för helgens Day N Vegas-festival, var det många som höll ögonen på Kendrick Lamars spelning. Dels för att det var hans första i USA på ungefär två år, men också för att fånga eventuella hintar om ett nytt album och/eller ny musik. Så blev det inte riktigt.

 

K.Dot stängde ner festivalen genom att fira hans tio år inom musikindustrin och bjöd på låtar från både “Section.80” och Pulitzer-vinnande “DAMN.”. På scen gästades han endast av kusinen Baby Keem, när de framförde låtarna “Family Ties” och “Ranged Brothers”. Utöver det sågs bara Kendrick Lamar med ett par dansare på scenen.

 

Någon ny musik spelades inte upp, men när han avslutade showen hintade han om att han skulle vara tillbaka inom kort. “Vegas, ’til next time”. And when I say next time – very soon”, sade han kryptiskt.

 

Det har nyligen rapporterats i amerikansk media att Adele påstått att hon hört flera av nya låtar med Kendrick, samtidigt som DJ Battlecat “avslöjade” att rapparen skulle släppa musik “snart” i mitten av oktober.

 

Hur som helst, se klipp från spelningen nedan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Batiste Safont/Wikimedia Commons

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL