62429f791c0bfc1aba6ef852
Se Ye, Pusha T, The Game och A$AP Rocky i studiosession – från kommande “Donda 2”?


Hyllar även DJ Premier i FaceTime-samtal inför nytt samarbete.

 

 

En av höstens och 2021 års absolut mest uppmärksammade albumreleaser blev Kanye West-projektet “DONDA”, som omgärdades av både en omfattande PR-kampanj och skriverier om upprepade förseningar. Lägg därtill både en beef och försoning med Drake. Nyligen bekräftade en av musikbranschens tyngsta namn, Steven Victor, boss på Kanyes G.O.O.D. Music och SVP för A&R-avdelningen Universal Music Group, att arbetet med nya albumet “DONDA 2” har påbörjats.

 

I dagsläget är inga ytterligare detaljer kända om projektet men Ye sågs nyligen i Houston för en studio-session med legendariske Geto Boys-rapparen Scarface. Nu har kollegan Tracey Mills också delat med sig av ett (ljudlöst) klipp med Pusha T, A$AP Rocky och The Game från studion, men det är inte bekräftat att någon av dessa sessions är från “Donda 2”.

 

 

 

 

I ett annat klipp får vi också se Ye och Game i ett FaceTime-samtal med DJ Premier, där de båda hyllar producenten som också hintar om ett släpp som kan komma redan imorgon fredag.

 

“Your father’s my inspiration”, säger Kanye till Premos son som i samtalet sitter bredvid sin pappa. “All that Gang Starr was crazy. That song you had with Q-Tip?!”

 

Ye frågar sedan om Premier kan lägga till scratch på “a song we releasing Friday” och tillägger: “We about to control the sound of music. It’s up to us now. Period.”

 

Och kanske får vi också höra Premo-produktioner på Games kommande platta, som visserligen verkar skapas tillsammans med Hit-Boy.

 

“We need you on Ye album, Pusha album, Game album”, säger han under samtalet.

 

 


 

 

Foto: Gap

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL