5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
joel-roka-gatuslang-bonus-LS
Rökalåtar avhandlas i Gatuslang Bonus med Joel Martinsson


 

 

Genom årens lopp har hiphop-artister spelat in temalåtar i mängder på temat röka och i en ny episod av Gatuslang Bonus samtalas det på ämnet med Joel Martinsson, med gäster som Dogge Doggelito, Öris, Aki från Labyrint och Alfons från internet.

 

“Gräs, weed, cannabis, Mary Jane eller hasch – i Gatuslang bonusavsnitt avsnitt 13 gör vi en djupdykning i svensk hiphoplåtar på temat röka. Ett ämne som i mångt och mycket är tabu i Sverige men som ändå på senare år kanske normaliserats. Hur som helst har cannabis en viktig plats och historia i både den svenska som i den amerikanska hiphopen. Därför bjöd Gatuslang in Lidköpingsrapparen Joel Martinsson för att lista de tio bästa rökalåtarna i svensk hiphop. Trevlig lyssning!”

 

 

Lyssna via Gatuslang.se

 

 

 

Nyligen släppte Joel Martinsson även ett mixtape exklusivt via Gatuslang betitlat “VTVPD?” som går att ladda hem HÄR!

 

“Några år av periodvis brist på beats, ett pendlande psyke och en varierad livssituation har resulterat i 14 spretiga spår som till och med förvirrar mig själv lite smått emellanåt när jag lyssnar igenom dem. Någon röd tråd eller ett tidsenligt upplägg har jag inte haft i åtanke direkt, då låtarna har kommit till under olika omständigheter och talar ganska mycket för sig själva.”

 

 

Låtlista:

01 – En skvätt kaffe
02 – Ba schticker (cuts Simon Alejandro)
03 – BRGNxLISCHxSTHLM (cuts Simon Alejandro)
04 – Vad tar vi på det?
05 – En flummares liv
06 – Ljudet in på kvällskvisten
07 – Gör den igen
08 – Joina mig
09 – Gunga på knäna
10 – Nere med dig
11 – Vägen hit
12 – Min egen grav
13 – Fucked up
14 – Hela världen

 

joel-vtv-mixtape_Publicerat:
RedaktionenNULL