5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
R. Kelly vill starta hemsida för att misskreditera offer


 

 

Stormen efter dokumentärserien ”Surviving R. Kelly” fortsätter att blåsa starkt. Efter att först ha lovat att stämma samtliga parter om amerikanska tv-kanalen Lifetime valde att sända dokumentären, har nu R. Kelly och hans team satt igång processen att starta en hemsida vid namn ”Surviving Lies” med syftet att misskreditera hans påstådda offer, enligt TMZ.

 

Sent på måndagskvällen svensk tid, dök sidan först upp på Facebook där en inspelad konversation mellan dottern och ex-pojkvän till överlevaren Asante McGee, påstådd tidigare sexslav till sångaren i dokumentären, pratar om att det hon har sagt inte stämmer. Klippet efterföljdes av en lista på hennes bakgrund med polisen i form av arresteringar. Kort därefter togs sidan ner av Facebook och en representant för megajätten förklarade till TMZ att:

 

”We do not tolerate bullying or sharing other’s private contact information and take action on content that violates our policies as soon as we’re aware.”

 

Asante talade med TMZ efter att sidan hade tagits bort och uppmanade fans till sångaren att öppna ögonen och se vad som faktiskt försiggår. Vidare fortsatte hon att uppmana R. Kelly att ta ett lögndetektortest i livesändning så att ingen kan fuska med resultaten.

 

R. Kellys advokater å andra sidan, påstår att sångaren har mer material i bagaget som sägs bevisa att flera av personerna i dokumentären ljuger eller är opålitliga vittnen, enligt uppgifter till TMZ. Det återstår att se om det stämmer och om en hemsida dyker upp inom en snar framtid, men stormen verkar i alla fall vara långt ifrån över.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL