Linda Pira är till våren aktuell medverkande i realityprogrammet “The Island Sverige” på Kanal 5 och Discovery+, med andra kända ansikten som Dragomir Mrsic och idrottaren Emma Igelström. Numera bor LInda Pira även i spanska Marbella där hon mött kärleken och spenderar stora delar av sin tid.

På tisdagskvällen bekräftade även Linda PIra att giftermål kan stunda framöver, då pojkvännen har friat till henne. I ett videoklipp på Instagram syns hur Linda Pira överraskas med ett hotellrum på okänd plats, varpå pojkvännen går ner på knä.

Linda Pira släppte debutalbumet “Legendarisk” under hösten 2019 och har därefter fokuserat på rollen som influencer och entreprenör, för och med olika varumärken. Hon prydde omslaget av Kingsize Magazine #4 2019 och berättade då om passionen för rap, trots att hon i perioder fokuserat på annat i tillvaron:

– Jag har varit borta, men rap är mitt liv. Det finns ingen som kan ta det ifrån mig. Det känns som jag börjar om på nytt. Det här är min bebis. Nu vet jag vad jag vill förmedla, jag vet hur jag vill jobba. Jag vågar lita på vad jag själv känner och kan stå bakom musiken på ett annat sätt. Och ingen har sagt till mig vad jag ska göra.

Det är i dagsläget oklart om Linda Pira kommer ge ut någon nyinspelad musik framöver.

Foto: Erik By Erik

Foto: @lindapira / Instagram