Kvinnan som betalade R. Kellys borgen blev bombhotad


 

 

R. Kelly släpptes mot borgen under förra veckan och det visade sig att den inte var han själv som hade betalat, detta uppger HotnewHipHop. Den Chicago-baserade Valencia P. Love betalade den 100 000-dollar borgen som fick R. Kelly släppt från häktet och fick senare bombhot till hennes arbetsplats.

 

Det var reportern Brad Edwards som avslöjade på sociala medier att flera personer ringt in bombhot till ett daghem som kvinnan är kopplad till. En lokal bombgrupp kom till platsen och rensade området och undersökte hotet. Polisen har bekräftat att flera samtal verkligen kom in vilket ledde till att daghemmet evakuerades. Det visade sig senare att bombhoten var fejk.

 

Valencia P. Love uttalade sig senare om att hon betalat borgen.

 

“I’m not in support of any pedophile. I don’t support that at all. He was going to get out regardless. I just went out there to help my friend.”

 

Det var när dokumentärserien ”Surviving R. Kelly” släpptes i januari som stjärnan hamnade i blåsväder och åtalades på nya grunder. R.Kelly som bland annat är anklagad för kidnappning, våldtäkt och sex med minderåriga kommer snart vara ställas inför rätta igen.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL