6082b45925dc87017f719632
Kanye West drar sig ur presidentvalet 2020


 

 

Ja, det gick snabbt. Och var väl inte helt oväntat. Kanye West rapporteras nu ha skrinlagt sina planer på att ställa upp som en kandidat i presidentvalet 2020. Efter att ha offentliggjort sina storslagna planer, uppmanat folk att rösta och detaljerat sina åsikter kring en rad ämnen i en uppmärksammad intervju med Forbes – verkar det nu som att tiden helt enkelt inte räckte till.

 

Han var redan för sent ute för att registreras i sex delstater och trots ett sista försök att hinna få med sitt namn i Florida och South Carolina, vilket hade krävt 132 781 underskrifter på en vecka, misslyckades han och hans nyanställda team med uppgiften. Steve Kramer, som West anställde för att få hjälp med att hinna registreras och få ihop röster, säger:

 

“He’s out. I’ll let you know what I know once I get all our stuff canceled. We had over 180 people out there today.”

 

“I have nothing good or bad to say about Kanye. Everyone has their personal decision about why they make decisions. Running for president has to be one of the hardest things for someone to actually contemplate at that level.”

 

Att Kanye till slut insåg att uppgiften var övermäktig kan också ha att göra med rapporterna om att han haft en kraftig bipolär episod, något som inte är ovanligt. Hur som helst lär vi få höra mer inom kort.

 

 

 

 

Foto/montage: Seth Newton (@newtongraphics)

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL