6082b45925dc87017f719632
Lyssna på tre “presidentkampanj-freestyles” av Kanye West – uppges ha en bipolär episod


Tagna från den uppmärksammade intervjun med Forbes.

 

 

Efter den uppmärksammade och kontroversiella intervjun med Forbes som släpptes häromdagen, har tidningen nu delat med sig av tre freestyles av Kanye West som plockats från den fyra timmar långa intervjun. Rap-partierna uppges ha hänt sporadiskt under pratstunden, då Kanye ska ha sagt att när han får en känsla så måste han gå på den.

 

I den första, titulerad “This Is What The Covid’s Made”, är det uppenbara fokuset den pågående pandemin men han ger också en känga till Donald Trump. “How about we stop hiding in the bunkers and be a real man?”, säger han och refererar till presidentens agerande under de stora protesterna i landet. I intervjun avslöjade Kanye både att han haft coronaviruset i februari och att han inte längre stöttar Trump.

 

 

I den andra, döpt “Thou Shalt Not Kill”, diskuterar han dödsstraff. Något han i intervjun säger att han är emot, mycket på grund av hur hans familj kände kring O.J Simpson-falletdiskuterar.

 

 

Den sista, “This Is Earth”, beskrivs som en möjlig kampanjlåt där Kanye reflekterar över världen.

 

 

Kanye delade senare med sig av en video där han visar människor i Wyoming hur man registrerar sig för att rösta.

 

 

I samband med den senaste tidens utspel rapporterar nu TMZ att Kanye kan ha en svår bipolär episod – något han genomgår varje år – och att hans nära och kära ska vara mycket oroliga för honom. Presidentkampanjen och en rad problematiska utspel kring bland annat vaccin och abort tros vara ett resultat av sjukdomen.

 

Fortsättning följer…

 

 

Foto: Wikimedia Commons

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL